Header slideshow

Vacature werkvoorbereider

Duurzaamheid

Installatiebedrijf Toonen is uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een leuke collega! 

Ga jij nieuwe uitdagingen en nieuwe technieken niet uit de weg en staat duurzaamheid bij jou voorop? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken.

Als werkvoorbereider maak je deel uit van een projectteam voor de realisatie van projecten. Wij werken zowel in de utiliteit als in de woningbouw. Je wordt aangestuurd door de projectleider en vervult een belangrijke rol in het projectteam. Denk aan onder andere het aanvragen en beoordelen van offertes zowel bij leveranciers als bij onderaannemers, de registratie van meerwerk, het bestellen en uittrekken van materialen, contactpersoon naar de monteur(s) en de projectleider. Kortom je doet alles om een project van het begin tot het einde soepel te laten verlopen. 

Deskundig enthousiast team

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of Installatietechniek. Je hebt enkele jaren ervaring in het installatievak en beschikt over technisch inzicht en analytisch vermogen. Beschikt daarnaast over goede sociaal-communicatieve en commerciele vaardigheden en kunt goed functioneren in een dynamische en hectische omgeving dan ben jij degene die wij zoeken. 

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een vakbekwaam team, daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Heb jij interesse? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Natuurlijk kun je ook jouw brief met cv naar info@installatiebedrijf-toonen.nl mailen t.a.v. Gert-Jan van den Broek.