Header slideshow

Projectleider kortlopende projecten gezocht

Vacature Installatiebedrijf Toonen

Ben jij diegene die een kick krijgt van veel klantcontact en veel regelwerk? Als projectleider kortlopende projecten adviseer je de klant over een (duurzaam) verwarmingssysteem, airco, ventilatie of andere installatietechnische werkzaamheden. Ook voor de kleinere werken ben je de spil in het web. Vervolgens maak je een advies met de bij behorende investering voor de klant. Gaat de klant akkoord dan zorg je dat het werk van A t/m Z wordt geregeld.

Heb je ervaring in de installatiebranche en beschik je over installatietechnisch vakopleidingen dan kun je contact opnemen. Misschien ben je wel als monteur werkzaam en heb je affiniteit met een computer en wil je de stap naar binnen maken dat kan natuurlijk ook.

Opleiden is belangrijk binnen ons bedrijf je krijgt dan ook altijd de gelegenheid om je verder te ontplooien. Ook nog belangrijk om te melden is dat je een auto en laptop tot je beschikking krijgt.

Installatiebedrijf Toonen houdt van kwaliteit en is dan ook lid van Techniek Nederland en een erkend leerbedrijf. Uiteraard zijn wij ook Stek erkend en beschikken wij over het VCA keurmerk. Wij zijn een middelgroot installatiebedrijf met een eigen 24/7 servicedienst. Het werkgebied is met name in Wijchen en de nabije omgeving.

Wagenpark Installatiebedrijf Toonen

Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen;