Header slideshow

Waarom een onderhoudscontract voor uw CV-ketel?

Alles over onderhoud aan uw CV-ketel.

Onderhoud CV-ketel

Redenen om een onderhoudscontract voor uw CV-ketel af te sluiten.

Onderhoudscontract voor uw CV-ketel

Onderhoudscontract voor uw CV-ketel
Regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel is ontzettend belangrijk en het advies is dan ook om altijd een onderhoudscontract af te sluiten. U kunt bij Technisch Installatiebedrijf Toonen als erkend installateur voor CV-ketels een onderhoudscontract afsluiten voor uw CV-ketel. Naast het monteren van CV-ketels, kunt u dus ook bij ons onder andere terecht voor het melden van storingen aan uw CV-ketel en preventief onderhoud. Deze service bieden wij aan in verschillende vormen en maten, afhankelijk van uw wensen. 

Belang van onderhoud aan uw CV-ketel
Een CV-ketel gaat gemiddeld zo'n 15 jaar mee als hij regelmatig goed wordt onderhouden. Door goed en regelmatig onderhoud blijft een CV-ketel zuinig en goed werken. U heeft minder kans op storingen en u voorkomt problemen met garantie op de CV-ketel en de onderdelen. De fabrikant van de CV-ketel schrijft namelijk voor hoe vaak uw CV-ketel moet worden onderhouden. Door het afsluiten van een onderhoudscontract weet u dat aan de voorwaarden van de fabrikant voldaan wordt. Tenslotte voorkomt u ook gevaarlijke situaties die eventueel kunnen ontstaan door achterstallig onderhoud aan uw CV-ketel. 

Service

Storing CV-ketel
Met regelmatig onderhoud kunt u storingen voorkomen, maar desondanks kan er toch een storing ontstaan aan uw CV-ketel. Bijvoorbeeld als uw CV-ketel bevriest tijdens een strenge vorstperiode. Uw wilt dan natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden, maar waarschijnlijk bent u niet de enige in uw woonplaats die op dat moment een storing heeft aan de CV-ketel. Indien u een onderhoudscontract heeft voor uw CV-ketel wordt u nog sneller geholpen bij storingen. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons bereiken via
024-6212591. Wij zorgen ervoor dat de storing aan uw CV-ketel zo snel mogelijk wordt opgelost. 

Onderhoudscontract CV-ketel afsluiten
Veelal wordt een onderhoudscontract afgesloten direct na aankoop en plaatsing van de CV-ketel. Maar u kunt ook bij ons terecht indien u de CV-ketel bij een andere installateur heeft aangeschaft. Wij bieden 4 verschillende onderhoudspakketten variërend van een basispakket tot een zeer uitgebreid luxe pakket. Naast preventief periodiek onderhoud en het verhelpen van storingen, zijn ook materiaal en randapparatuur opgenomen in het meest uitgebreide pakket. 

U kunt met ons contact opnemen voor advies over welk onderhoudspakket het beste bij u past. Indien u er al uit bent, kunt u snel en gemakkelijk online het gewenste contract afsluiten.