Header slideshow

De verschillende onderhoudspakketten.

De verschillende op een rij.

Installatiebedrijf Toonen

De verschillende onderhoudspakketten

De 4 verschillende onderhoudspakketten

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het kiezen van een onderhoudscontract voor uw cv-ketel. Wij bieden 4 verschillende onderhoudspakketten variërend van een basispakket tot een zeer uitgebreide luxe pakket. U kunt zelf kiezen welk onderhoudscontract het beste bij u past. Vergelijk hieronder de verschillende onderhoudscontracten voor uw cv-ketel. 

Onderhoudspakket cv basis
Bij het basis onderhoudscontract voor uw cv-ketel is alleen het arbeidsloon voor preventief onderhoud inbegrepen. Uw cv-ketel wordt dan geïnspecteerd en onderhouden conform de eisen van de fabrikant van de cv-ketel. Zo behoudt u uw garantie én verlengt u de levensduur van de cv-ketel. Ook voorkomt u storingen en dure reparatiekosten. Echter indien er een storing is, zult u zelf het arbeidsloon en materiaalkosten moeten betalen. Het basispakket is voor u geschikt, indien u zonder veel moeite onverwachte kosten kunt betalen. 

Onderhoudspakket cv basisplus
In het basisplus onderhoudscontract voor uw cv ketel wordt, naast arbeidsloon preventief onderhoud, ook de hulpbij storingen vergoed (arbeidsloon storingen). U staat met dit pakket dus niet zo snel voor grote verrassingen. U kunt zonder u zorgen te maken over eventuele extra kosten, snel onze hulp inschakelen bij een storing aan uw cv-ketel. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Op een aantal storingen wordt een uitzondering gemaakt. Deze uitzonderingen zijn terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

Onderhoudspakket cv luxe
Het luxe onderhoudspakket voor uw cv-ketel bestaat uit arbeidsloon preventief periodiek onderhoud, arbeidsloon bij storingen én de vergoeding van toestelonderdelen die zich binnen de mantel van de toestelbehuizing vinden. Binnen het cv onderhoudspakket worden deze tot een bedrag van € 275,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak vergoed. Met het luxe onderhoudspakket voor uw cv-ketel bent u goed bestand tegen eventuele extra kosten die nodig zijn om de storing aan uw cv-ketel te verhelpen.

Onderhoudspakket v ultra luxe
Wilt u vooraf volledig weten waar u aan toe bent? Kies dan voor het ultra-luxe onderhoudspakket voor uw cv-ketel. Ook de randapparatuur wordt namelijk vergoed bij dit cv onderhoudspakket. Dit betreft de vulkraan, het overstort ventiel, het expansievat, de inlaatcombinatie, de merkgebonden thermostaat (geen klok) en radiatorkra(a)n(en). Uiteraard krijgt u daarnaast ook preventief periodiek onderhoud, 24/7 hulp bij storingen en de toestelonderdelen binnen de mantel van de behuizing van de cv-ketel vergoed. 

Onderhoudspakket afsluiten voor uw cv-ketel
Bij Technisch Installatiebedrijf Toonen kunt u snel en gemakkelijk online een onderhoudspakket afsluiten. Bekijk ook ons prijsoverzicht. Mocht u nog twijfelen over voor welk onderhoudspakket u moet gaan? Wij adviseren u hier graag over.