Header slideshow

Airconditioning service!

Regelmatig onderhoud aan uw airco voorkomt afname van de capaciteit en mankementen.

Airconditioning service

Airconditioning service

Airconditioning service
Technisch Installatiebedrijf Toonen verzorgt niet alleen de installatie van airco's in omgeving Wijchen en Nijmegen, maar ook het onderhoud en service bij storingen of andere noodgevallen. Wij hebben een speciaal serviceplan voor airco's met daarin verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. 

Belang onderhoud van uw airco
Indien u uw airco niet regelmatig laat onderhouden neemt de capaciteit van de airco af en er kunnen mankementen ontstaan aan uw airco systeem. Dat kan leiden tot onverwachte dure reparaties, maar dat kunt u voorkomen met zorgen dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt aan uw airco. Technisch Installatiebedrijf Toonen voert preventief periodiek onderhoud uit en inspecteert de airco conform de onderhoudsystematiek van de betreffende fabrikant. U kunt uw contract afsluiten in het serviceplan.

Onderhoud en service airconditioning

Service bij storingen aan uw airco
Regelmatig onderhoud voorkomt storingen, maar indien uw airco een storing krijgt kan dit zeer vervelend zijn. U wenst dan een snelle oplossing. Onze servicedienst is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en staat klaar om uw storing te verhelpen in omgeving Nijmegen. Indien u gebruik maakt van ons serviceplan verhelpen wij storingen aan uw apparaat gratis basisplus pakket. Arbeidsloon en voorrijkosten hoeft u dan niet te betalen. 

Beheer op afstand van uw airco
Airco installateur Toonen is constant bezig met innoveren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij een huidige innovatieve techniek kunnen wij uw airco ook op afstand beheren via het internet. Hierdoor zijn wij nog sneller in staat om calamiteiten te signaleren en zelfs verhelpen. Heeft u een groot aantal airco's in uw gebouw? Heeft een storing aan uw airco's grote invloed op bijvoorbeeld uw dagelijkse bedrijfsvoering? Dan is beheer op afstand een service die u veel zorgen kan besparen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van beheer op afstand van uw airco. 

Advies over airconditioning service
Wilt u eerlijk advies over welke airconditioningservice passend is bij uw airco? Of wilt u meer weten over de prijzen van de airco service pakketten? Neem dan contact met ons op met uw vraag en wij helpen u graag verder.