Header slideshow

Klantervaringen!

Uit Wijchen, Nijmegen, Malden, Beuningen e.o.

Bikram Yoga Nijmegen | Danielle Mainzer

Mijn Bikram Yoga Studio is een speciale plek. Je doet er Yoga bij een temperatuur van 40 graden Celsius en een luchtvochtigheid van 40%!!! Dat is eigenlijk te vergelijken met yoga in het tropische regenwoud midden op de dag ergens op Sumatra. Dat is heel gezond voor het hele lichaam, met name voor rug, spieren, gewrichten, huid, hart en longen.

Om deze omstandigheden te creëren was er heel wat nodig. Niet alleen de temperatuur en de luchtvochtigheid moeten kloppen maar ook het zuurstofgehalte en de CO2 waarden moeten goed in balans zijn. Anders val je namelijk flauw of word je misselijk. In Nederland zijn er maar weinig plekken waar zo'n systeem is gerealiseerd.

Met Installatiebedrijf Toonen was de samenwerking vanaf het begin constructief en bemoedigend. Ik zat nooit met de handen in het haar en alle obstakels die de design van zo'n nieuwe ontwikkeling oproept zijn professioneel genomen. Mijn studio is prachtig geworden en ondanks al de techniek erachter heeft het een zeer elegante uitstraling gekregen. Meedenken van A tot T, van Aanvang tot Toonen.

Daniëlle Mainzer

Studio eigenaar Bikram Yoga Nijmegen