Header slideshow

Actueel

installatiewerkzaamheden in Wijchen, Nijmegen en verder

UW HUIS, UW WENSEN BIJ BOUW COMPLEET BEURS OP 10, 11 EN 12 OKTOBER 2017

Uw Huis, Uw Wensen presenteert de nieuwste mogelijkheden van haar digitale showroom op 10, 11 en 12 oktober 2017 op de beurs Bouw Compleet in Hardenberg. Bouwbedrijven kunnen dan alle nieuwe keuzes voor kopers van nieuwbouwwoningen zien: verwarming van de hele woning, elektra, ventilatie en meerwerk loodgieter. Vertegenwoordigers van installatiebedrijven zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Bouw Compleet bestaat dit jaar 20 edities en is uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar de complete bouwbranche samen komt. Drie dagen lang informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de sector bezoekers. Zij presenteren de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. De beurs is een ontmoetingsplek voor allerlei mensen die zijn betrokken bij de bouw: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen.

Het is de eerste keer dat Uw Huis, Uw Wensen zich presenteert bij Bouw Compleet. De beurs is 10, 11 en 12 oktober in de Evenementenhal in Hardenberg en is open van 14:00 uur tot 22:00 uur. Parkeren is gratis.

Bestel uw gratis kaart vooraf via de website van de Evenementenhal
http://secure3.evenementenhal.nl/qbun/index.html?EventId=3553#ZAB1AG0AbQB5AHwAMQA5ADAAOQAyADAAMQA3ACAAMAA5ADUANQAwADUANAA2ADMA> (de kaart kost aan de deur 25 euro). Uw Huis, Uw Wensen heeft stand 164. Wij hopen u daar te ontmoeten!