Header slideshow

Airco's!

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Malden en omstreken.

Airconditioning

Technisch Installatiebedrijf Toonen staat voor het professioneel installeren van airco's en is de airco specialist in de omgeving van Nijmegen. Wij verzekeren u van een goede en veilige installatie van uw airconditioning. Wij zijn als airco installateur een STEK-erkend bedrijf en dat betekent dat wij hoge eisen stellen aan onze kwaliteit. Onze nieuwe generatie airconditioningsystemen zijn niet alleen intelligent, duurzaam en energiezuinig, ook passen ze perfect in ieder interieur. 

Over airconditioning 
De ideale woon- en werktemperatuur schommelt zo rond de 20ºC. Airconditioning kan zorgen voor een optimaal binnenklimaat, welk seizoen het ook is. Een airco kan op elk moment van de dag uw huis of kantoor koelen of verwarmen. Ook kan een airco de lucht filteren. Het resultaat? De lucht die u inademt wordt gekoeld en gezuiverd, waardoor u zich fitter en energieker voelt.

Airconditioning kopen
Wij kunnen airconditioning installeren in huis of in uw bedrijf. Ook bieden wij een Airconditioning Service aan voor het onderhouden van uw airco en het snel kunnen ingrijpen bij eventuele storingen aan uw airco of andere noodgevallen. U bent daarmee verzekerd van een topservice voor uw airco van Technisch Installatiebedrijf Toonen. 

Airco prijzen
De prijzen van een airco zijn afhankelijk van uw wensen. Bij airconditingssystemen heeft u een keuze tussen een merkloze airco, B-merk airco of een airco van een topmerk. Technisch Installatiebedrijf Toonen werkt alleen maar met A-merken airco's. Voor een A-merk betaal je een stukje meer, maar deze airco's zijn vrijwel altijd energiezuinig en stiller door de geavanceerde technologie die gebruikt wordt.
Daarnaast zijn de prijzen voor de montage afhankelijk van de situatie in uw huis of in uw bedrijf. Is de airco snel en gemakkelijk te installeren door onze airco installateur of moeten er bijvoorbeeld extra werkzaamheden worden uitgevoerd? Om een goed idee te krijgen van de prijzen kunt u bij ons een offerte opvragen.

Contact
Heeft u interesse in het kopen van een airco of heeft u vragen? Laat u dan door ons als airco specialist vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van airconditioning bij u thuis of airconditioning in uw bedrijf.