Header slideshow

Airco's!

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Malden en omstreken.

Airconditioning in huis

Voorbeeld van een airconditioning, wit wandmodel

Airconditioning in huis
Wonen in een huis met airconditioning is niet alleen heel aangenaam, maar u voelt zich ook fitter en u heeft meer energie. Uw huis wordt heerlijk gekoeld tijdens de warme dagen en in de koude wintermaanden werkt de airco als een verwarming. Daarnaast maakt een airco de lucht ook schoner en onaangename geurtjes worden gefilterd. Zo zorgt airconditioning voor het ideale leefklimaat. Technisch Installatiebedrijf Toonen is de airco specialist in omgeving Nijmegen en installeert airconditioning voor u in huis. Onze airconditioningssystemen zijn energiezuinig en fluisterstil. Dat betekent heerlijk, rustgevend wonen en optimaal genieten.

Plek airconditioning in huis  
Airconditioning kan op allerlei plekken in uw huis geplaatst worden. Airconditioning in uw slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust. Tijdens hete nachten in de zomer kunt u weer lekker onder de dekens slapen en merkt u niets van de hitte. Blijft in uw huis veel warmte hangen tijdens de zomer? Doordat het te warm in uw huis wordt, voelt u zich waarschijnlijk minder goed in uw vel. U heeft bijvoorbeeld weinig energie om iets in huis te doen of aan het werk te gaan. Een airconditioning in de woonkamer of in meerdere kamers zorgt ervoor dat u optimaal blijft functioneren. Tijdens de wintermaanden kan de airco ook functioneren als een verwarming, maar dan sneller en energiezuiniger. Zo bespaart u ook op de energierekening!

Voorbeeld van een airco in de vorm van een schilderij

Airco modellen voor in huis
Technisch Installatiebedrijf Toonen levert en monteert airco's in uiteenlopende uitvoeringen. Bijvoobeeld een wit wandmodel die hoog tegen de muur geplaatst kan worden. De wandmodellen zijn zeer stijlvol en hebben een slank en compact design. Een andere optie is een airco in de vorm van een schilderij, waardoor u op het eerste oog niet ziet dat het een airco is. Ook bij een inbouw airco ziet u er nauwelijks iets van. Wij hebben diverse airco modellen passend bij uw wensen en interieur en adviseren u graag. 

Advies over airco in huis
Wilt u graag een airco voor in huis of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons als airco specialist op om de mogelijkheden voor uw woning met ons te bespreken.