Header slideshow

Airco's!

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Malden en omstreken.

Airco in winkel of praktijk

Voorbeeld airconditioning in winkel

Airconditioning is in de huidige tijdsgeest niet meer weg te denken. Of het nu gaat om een winkel, een fitnesscentrum, een tand- of huisartspraktijk of ander bedrijf, koeling om het gewenste werkklimaat te creëren is in tal van ruimtes gewenst. Technisch Installatiebedrijf Toonen kan u als airco specialist in omgeving Nijmegen vakkundig advies geven over de mogelijkheden in uw situatie. Wij verzorgen het complete proces: van levering en installatie tot onderhoud. Wist u dat op veel van onze airco’s de Energie Investerings Aftrek regeling van toepassing is? Dit is een maatregel waarmee uw bedrijf fiscaal aantrekkelijk in duurzame energie kan investeren.

Voorbeeld airconditioning in tandartsenpraktijk
Airco in uw winkel
In de warme zomermaanden stijgt de temperatuur in uw winkel en wanneer het ook nog eens erg druk is kan het onprettig warm zijn in de winkelruimte. Wanneer de temperatuur niet goed geregeld is in bijvoorbeeld uw kledingzaak of slagerij, kunnen uw klanten sneller weggaan of zelfs wegblijven. Hierdoor loopt u omzet mis. Airconditioning in uw winkel zorgt voor een aangename temperatuur op warme en koude dagen. Klanten zullen het dan prettig vinden om in uw winkel rond te kijken of te laten adviseren. 

Airco in uw praktijk
Klimaatbeheersing in bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk of tandartspraktijk is essentieel. Voor een patiënt die zich ontzettend beroerd voelt, zorgt een te hete wachtruimte die slecht geventileerd is dat hij zich nog slechter gaat voelen. Vaak is het daarbij ook nog eens druk in de praktijk en kan het zo zijn dat een patiënt lang moet wachten. Een aangenaam binnenklimaat is dan ontzettend prettig voor uw patiënten. 

Airco modellen
Wij installeren als airco specialist diverse modellen passend bij uw winkel of praktijk. Denk bijvoorbeeld aan een wit design wandmodel hoog aan de muur of een inbouw airco die u nauwelijks opmerkt. Het is ook mogelijk om voor een model te gaan waarvan u niet eens ziet dat het een airco is, bijvoorbeeld in de vorm van een schilderij. Onze airconditioningsystemen zijn niet alleen intelligent, duurzaam en energiezuinig, maar passen dus ook perfect in het interieur van uw winkel of praktijk. 

Advies over airco in uw winkel of praktijk
Heeft u een praktijkruimte of winkel en wilt u een airco plaatsen? Of wilt u meer weten over de prijzen van airco's? Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen met onze adviseurs. Wij helpen u graag.